Osmaniye Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi

Vizyon: “Sanatsal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren özgün ve nitelikli, değişime ve gelişime açık özel bireyler yetiştirmek”

Misyon: “Biz öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili becerili, özgüvenli olmalarını, değişime açık, hoşgörülü olmalarını, çevresiyle iyi olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, sanat eğitim ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilmelerini ve var olmayan yeni biçimler ve yeni ilişkiler ortaya çıkarabilmelerini sağlamak için varız”

Başarılar:

Saatler: 08:00-15:00
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: 3 adet
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Özel Yetenek Sınavı
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu: 2017 Resim Bölümü Yerleştirme Yüzdesi %60 2018 Müzik Bölümü Yerleştirme Yüzdesi %65,22
YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: BADMİNTON, BOCCE, DART VE ATLETİZM TAKIMLARI BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- ´My Home Town Space´ erasmus K2 projesi. 2- ´Drama ve Müzikallerle Renkli Osmaniye´ erasmus K1 projesi. 3- Etwinning projeleri
Kontenjan Bilgileri: 30 Müzik ve 30 Resim Öğrencisi

Telefon - 03288260375